Vrei să cumperi produse de calitate la prețuri decente?

 


ZALMAXI este un magazin virtual cu mii de produse pe care le poți personaliza. Sunt create în totalitate de designer Ramona Dumitrescu. Ce fel de produse găsești în magazin? De la veșminte pentru copii și adulți la garnituri pentru pat, garnituri de prosoape și perne decorative, de la obiecte de uz personal (inclusiv protecții pentru telefoanele mobile de generație recentă) la obiecte promoționale, de la cărți de vizită la invitații de nuntă și felicitări precum și alte trimiteri ocazionale de sărbători, de la accesorii la echipamente pentru practicarea unor sporturi, magazinul ZALMAXI acoperă o gamă extinsă de produse. Nu am putut enumera toate gamele aflate în mai multe categorii de produse. Este practic imposibil să nu-ți găsești produsele dorite în acest magazin.

Ca orice magazin electronic de clasă, ZALMAXI este deschis 24/7 pentru fiecare dintre noi, oriunde ne-am afla în lume, în orice țară de pe oricare continent și este la doar un click distanță: https://www.zazzle.co.uk/s/zalmaxi. Accesează link-ul și vei descoperi minunata lume a creatoarei de frumos și util, Ramona Dumitrescu! Produsele comandate le vei primi în foarte scurt timp acasă sau la oricare altă adresă dorești, prin intermediul uneia dintre firmele de curierat internațional care își desfășoară activitatea în țara în care te afli în acest moment. Dacă nu ai mai făcut până acum cumpărături online, deși este greu de crezut așa ceva, vei descoperi cât de ușor este să intri în câteva zile în posesia obiectului sau a obiectelor comandate.

Este bine să vizitezi magazinul ZALMAXI periodic, pentru că aproape în fiecare zi apar produse noi. Vizitează fiecare categorie și vei avea parte de surprize care mai de care mai plăcute! Îi poți face astfel o surpriză neașteptată iubitei tale sau iubitului tău, soțului, soției tale și copiilor voștri, logodnicului sau logodnicei tale, le poți face surprize părinților, bunicilor sau prietenilor tăi. Pentru afacerea ta, îți poți comanda obiecte promoționale, trimiteri poștale ocazionale și cărți de vizită, spre exemplu. Este imposibil să vizitezi acest magazin virtual și să nu găsești ceva frumos și util, ceva la care te gândeai să cumperi.

Este important să fim atenți la calitatea a tot ceea ce cumpărăm și atunci când afirm aceasta mă gândesc la calitatea materialelor din care este confecționat obiectul pe care urmează să-l cumpărăm, la calitatea estetică a produsului, la caracteristicile sale ergonomice (la ușurința și plăcerea de a-l folosi) precum și la fiabilitatea sa. Prețul și suma calităților ale unui produs sau a unei game de produse enumerate mai sus nu pot fi abordate separat. Prin toate acestea, prin forța creației și prin dăruirea creatorului lor, se deosebesc obiectele create de designeri profesioniști de toate celelalte produse de pe piață.

Vă asigur, prieteni, că Ramona Dumitrescu este un astfel de profesionist și că prin dăruirea sa profesiunii pe care a ales să o practice întreaga sa viață, ne aduce tuturor bucurie în suflete și în viață prin obiectele pe care le creează. În fiecare dintre ele pune ceva din lumina sufletului său. Misiunea designerului, la fel cu cea a arhitectului este, ca prin creațiile lor să producă schimbări benefice în societate, să propage frumosul și să aducă tuturor celorlalți, bucurie prin tot ceea ce ei fac cu bucurie la rândul lor. Treceți pragul virtual și intrați fără nici un fel ezitare în comunitatea de cumpărători a magazinului ZALMAXI!

Teo Dumitrescu


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

ZALMAXI

De la Distopie la Utopie