ZALMAXI

 


ZALMAXI, un brand creat de Ramona Dumitrescu, interior & graphic designer profesionist cu un portofoliu de mii de produse, de la obiecte promoționale și ocazionale, la imagine de companie, la mobilier și obiecte decorative și de uz casnic, la vestimentație și ilustrație de carte de toate genurile și o platformă uriașă de promovare, ZAZZLE, iată rețeta succesului unui creator de util și frumos! Succesul Ramonei Dumitrescu are un secret sau poate mai multe secrete. Am întrebat-o cum de reușește să creeze atât de mult. Mi-a răspuns că „taina cea mare este disciplina sau auto-disciplinarea, fixarea obiectivelor după o documentare extinsă și atingerea lor fără a lucra în stare de stres, ci constant, zi de zi”. Am aflat că lucrează „cu bucurie” între zece și douăsprezece ore în fiecare zi. De ce cu bucurie? Pentru că „ce poate fi mai plin de bucurie și mai înălțător decât să pui în valoare talentul pe care l-ai primit în dar, să creezi cu ceea ce îți este dăruit, cu ceea ce știi cel mai bine să faci, cu ceea ce ai la îndemână, în locul în care te afli? Fiecare om are unul sau mai multe talente în interiorul său, talente de care, nici nu a aflat încă. De aceea este bine pentru fiecare dintre noi, să se oprească o clipă din goana prin viață și să caute în interiorul său, pentru că sigur va găsi acolo cel puțin un nestemat. Eu știu că va găsi mai multe, dar asta este o altă temă.”

Dacă vreți să-i vedeți o parte din lucrări și să cumpărați unul dintre produse, dintre care multe pot fi personalizate, tastați ZALMAXI pe ZAZZLE și îl veți primi în condiții excelente, oriunde vă aflați în lume. Tastați și veți descoperi o mulțime de obiecte frumoase și folositoare, create cu profesionalism și cu bucurie.

AMAZON este cea de a doua platformă gigantică pe care Ramona Dumitrescu lucrează ca ilustrator de carte de beletristică, de carte de desenat pentru copii și de carte low content și no content. Pe pagina Editurii Odris de pe AMAZON sunt câteva sute de astfel de cărți ale cărui ilustrator este Ramona Dumitrescu. Sunt foarte multe cărți no content, utile creatorilor din aproape toate domeniile, de la arhitecți, designeri, tâmplari, fierari, artizani, la cei care remodelează autovehicule de tot felul transformându-le în auto-rulote, la cei care își construiesc cu mâinile lor case obișnuite sau case foarte mici (tiny house), bărci, yachturi, case plutitoare, rulote, la cei care doresc să afle costurile reale ale unor astfel de construcții sau doresc să aibă o evidență clară a costurilor reale de întreținere și de reparații a celor pe care le dețin. Toate aceste „unelte” create de Ramona Dumitrescu ne sunt utile nouă, tuturor.

Dacă vreți să-i vedeți o parte din aceste cărți și să cumpărați fie o carte de beletristică, fie o carte de desenat pentru copii, fie o carte no content sau low content, tastați Editura Odris pe AMAZON și o veți primi în condiții excelente oriunde vă aflați în lume.

Ar mai fi de spus, că toate obiectele create de Ramona Dumitrescu poartă în ele bucuria creatoarei de frumos și util și că atunci când primești obiectul comandat, bucuria ei ajunge la sufletul tău. Am simțit acea bucurie atunci când am cumpărat mai multe cărți no content pentru atelierul meu de design și acesta este motivul pentru care am dorit să o cunosc pe Ramona Dumitrescu și să stăm puțin de vorbă, atât cât i-a permis programul foarte încărcat. I-am devenit client fidel cu toate că eu însumi sunt designer. Asta poate părea o surpriză pentru cine citește aceste rânduri, dar este o recunoaștere a valorii unei creații de către un alt creator. Ramona și soțul ei Paul, ne sunt acum prieteni, mie și iubitei mele, Dora. Vă puteți întâlni cu creațiile Ramonei Dumitrescu pe ZAZZLE și pe AMAZON 24/7, tastând ZALAMAXI, respectiv Editura Odris. Vă asigur că va fi o experiență minunată.

Teo Dumitrescu

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Vrei să cumperi produse de calitate la prețuri decente?

De la Distopie la Utopie